• standaard

Teksten die effect hebben

Wij geloven dat goede teksten net zo belangrijk zijn als een effectief beeld. Daarom als u meer uit uw boodschap wil halen voor bijvoorbeeld website is een goede tekstschrijver een simpele eerste stap om dit te bereiken. Onze specialiteit is online marketing en een belangrijk onderdeel daarvan is het schrijven van effectieve teksten. Goede teksten zetten een websitebezoeker aan tot nadenken, motiveren, beslissen, delen én kopen. Met wervende webteksten en verleidelijke headlines kunnen onze tekstschrijvers ervoor zorgen dat bezoekers contact opnemen en uw product of dienst sneller kopen.

Voor al uw teksten, van campagne, persbericht tot nieuwsbrief.

Met SEO geoptimaliseerde, converterende webteksten hebt u de eerste stap naar meer business gezet. Daar hoeft het niet bij te blijven. Er zijn een tal van tekstuele uitingen die uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Een goed opgesteld persbericht kan u bijvoorbeeld veel publiciteit opleveren. Bovendien zijn online geplaatste persberichten met hierin een linkje naar uw website erg goed voor uw positie in zoekmachines, dit is een belangrijk onderdeel van het zoekmachine optimalisatie proces, linkbuilding.

Om het contact met uw doelgroep te houden zijn nieuwsbrieven essentieel. Met een effectieve nieuwsbrief bouwt u een band op met bestaande klanten en andere lezers. Een nieuwsbrief kan tips en informatie geven, oplossingen bieden en werk uit handen nemen. De smart&tekstschrijver weet alles van het bedenken, opzetten, schrijven en versturen van nieuwsbrieven. Houd dus contact met uw klant!

Wij ondersteunen elke tekstproductie, zie hieronder welke

SEO copywriting

Nieuwsbrieven

Brochures

Artikelen

Social media

Redigeren

Landingspagina

Vertaalopdrachten

Productbeschrijvingen

Promotionele teksten

 

tekstschrijver&you 

Iedere tekstuele uiting is van belang. Wilt u eerst gewoon eens van gedachten wisselen met de tekstschrijver? Brainstormen, adviseren en informeren kan vrijblijvend onder het genot van een kop koffie. Vanuit Drachten schrijven wij, maar voor een goed gesprek kunnen we ook bij u langskomen. Wilt u eerst meer informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op!
 

  • * velden zijn verplicht.

Nieuws

  • Zorg dat je niet te laat bent! Belangrijke aanpassingen privacywetgeving voor jouw website!

    Let op: 25 mei 2018 komt steeds dichter bij. De nieuwe wet Algemene Verordeni...

    Lees meer
Meer nieuws